Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Λαμπερή Επιδερμίδα: 5 μυστικά ομορφιάς που πρέπει να κάνεις προτού κοιμηθείς

Συμβουλές για μια όμορφη και λαμπερή επιδερμίδα!

Σε όλες μας έχει συμβεί να γυρίζουμε στο σπίτι μας από τη βραδινή έξοδο και να πηγαίνουμε κατευθείαν για ύπνο χωρίς να λάβουμε υπόψη μας ότι είμαστε βαμμένες. Αλλά αυτή η κακή συνήθεια δεν θα κάνει χάρη στο δέρμα σας για πολύ. Εδώ σας έχουμε μερικές συμβουλές για να διατηρείτε την επιδερμίδα σας αψεγάδιαστη.
Καθαρίστε τους πόρους!
Κατ’αρχάς , αφαιρέστε το μακιγιάζ σας με λίγη βαζελίνη. Βάλτε σ’ένα κομμάτι βαμβάκι ελάχιστη ποσότητα βαζελίνης και σκουπίστε απαλά την επιδερμίδα σας. Εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή συνίσταται η χρήση ενός καθαριστικού που περιέχει σαλικυλικό ή γλυκολικό οξύ.
Φρεσκάρετε το κρεβάτι σας !!!!!!
Δεν θα μπορούσατε φυσικά να πιστέψετε ότι το μαξιλάρι σας θα επηρέαζε την επιδερμίδα σας αλλά ξέρατε ότι ένα ακάθαρτο μαξιλάρι μπορεί να κάνει κάποια σημεία του δέρματός σας να ξεσπάσουν;;;;
Καθώς κοιμόμαστε τα φυσικά έλαια του σώματός μας – εδώ του προσώπου μας- εναποθέτονται στο μαξιλάρι με αποτέλεσμα να φράζουν τους πόρους μας και να οδηγούν στη δημιουργία των μαύρων στιγμάτων ή και σπυριών. Καλό θα ήταν λοιπόν να αλλάζετε συχνά την μαξιλαροθήκη σας!
Μην το παρακάνετε!
Κρατήστε την υγρασία στο δέρμα σας!!!
Αυτό ίσως για κάποιους είναι πολυτέλεια, αλλά εάν θέλετε μια εγγυημένα εύπλαστη επιδερμίδα επενδύστε τα χρήματά σας σε ένα προ’ι’όν το οποίο δεν θα αφήνει το δέρμα σας πότε στεγνό και ξηρό. Καλό θα ήταν να το ανανεώνετε τακτικά.
Ξυπνήστε σαν…. Ηλιοκαμένες…
Δοκιμάστε μια υγρή ενυδατική κρέμα σαν βάση πρίν από το ‘’make –up’’ ειδικά εάν η επιδερμίδα σας είναι λιπαρή. Και… εάν θέλετε να δείχνει η επιδερμίδα σας λίγο μαυρισμένη ανακατέψτε λίγο από το αντηλιακό του προσώπου σας μαζί με την ενυδατική σας κρεμούλα. Εφαρμόστε το μείγμα εφόσον έχει περάσει τουλάχιστον μία ώρα. Κουνήστε το καλά πριν τη χρήση για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξυπνήσει με μια επιδερμίδα λαμπερή όσο ποτέ.
πηγη http://www.ediva.gr/

2+1 μυστικά ομορφιάς με Aloe Vera!!!

Ολοένα και περισσότερος κόσμος μιλάει για ένα μαγικό φυτό, την aloe vera. Το συμπαθητικό αυτό πράσινο κρίνο θα το συναντήσεις σχεδόν παντού σε γλάστρες, κήπους και αυλές.
Οι ευεργετικές ιδιότητες της αλόης είχαν ανακαλυφθεί από αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, ενώ ήταν η αγαπημένη κούρα ομορφιάς της Κλεοπάτρας! Πλούσια σε βιταμίνες και αμινοξέα και με αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητησιακές, θεραπευτικές και δροσιστικές ιδιότητες.
Ακολούθησε τις συμβουλές της Κλεοπάτρας και επωφελήσου από τα πλεονεκτήματα της αλόης τοποθετώντας την στην καθημερινή κούρα ομορφιάς σου. Μη χρονοτριβείς ξεκίνα με τις παρακάτω επιλογές!

Κρέμα απολέπισης με αλόη βέρα

body-scrub-aloe-vera
Όλες -κι όλοι- επιθυμούμε να απαλλαγούμε από ανοιχτούς πόρους και ακμή και παράλληλα να φωτίσουμε το δέρμα μας. Τα θέλουμε όλα δικά μας; Όχι βέβαια!
Χρησιμοποίησε 2 κουταλιές αλόη, 2 κουταλιές μαύρη ζάχαρη και 1 κουταλιά λεμόνι και άπλωσε το μείγμα με κυκλικές κινήσεις στο δέρμα σου. Ξέπλυνε με άφθονο νερό βρύσης και επανέλαβε μία φορά την εβδομάδα.

Μάσκα προσώπου από αλόη

maska-proswpou-diy-aloe-vera

8 Αποτελεσματικές θεραπείες ομορφιάς με σπιτικά υλικά!!!

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην περιποιείται τον εαυτό της, είτε τα προϊόντα ομορφιάς που αγοράζει είναι ακριβά είτε όχι. Βέβαια, τώρα που οι τιμές αντί να μειώνονται αυξάνονται, όλες μας ψάχνουμε τις καλύτερες diy θεραπείες ομορφιάς, για τα μαλλιά, το πρόσωπο και γενικότερα το δέρμα.
Φυσικά και είναι προτιμότερο να φτιάξεις μόνη σου την μάσκα μαλλιών σου ή  το scrub για το σώμα σου, από να τα αγοράσεις, τόσο για οικονομικούς λόγους όσο και για το ότι θα γνωρίζεις από τι είναι φτιαγμένα. Ξέρεις όμως τον τρόπο για να φτιάξεις αποτελεσματικές θεραπείες, με υλικά που έχεις στο σπίτι σου;

Μάσκα για την καταπολέμηση της ακμής και της ξηρότητας

diy maska akmis
Το μέλι είναι ένα φυσικό αντιμικροβιακό συστατικό, το οποίο βοηθάει στην καταπολέμηση της ακμής, καθώς αυτή η γλυκιά ουσία προμηθεύει το δέρμα με νερό, ώστε να φαίνεται πλήρως ενυδατωμένο. Μπορείς να το βάλεις στο πρόσωπο σου μόνο του για 10 λεπτά ή να το ανακατέψεις με μια κουταλιά της σούπας βρώμη και μετά να το χρησιμοποιήσεις.

Ενυδατικό Scrub σώματος

scrub somatos
Ακόμη ένας τρόπος για να χρησιμοποιήσεις το μέλι είναι και αυτός. Άλεσε ένα ώριμο αβοκάντο και πρόσθεσε 1 κουταλιά της σούπας αλάτι, 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και 1 κουταλιά της σούπας μέλι και έπειτα, τρίψε με το μείγμα το σώμα σου.
Το αλάτι επίσης, μπορεί να σε βοηθήσει να απαλύνεις διάφορες χρόνιες δερματικές παθήσεις, όπως για παράδειγμα το έκζεμα.

Αναζωογόνησε το δέρμα σου με μαύρο τσάι

peripiisi dermatos
Βάλε ένα φλιτζάνι μαύρο τσάι στις παγοθήκες σου και τοποθέτησε το στην κατάψυξη. Μετά το μόνο που θα πρέπει να κάνεις, είναι να βγάζεις ένα παγάκι και να το τρίβεις στο πρόσωπο σου, μέχρι να λιώσει. Η τανίνη που έχει το τσάι θα καθαρίσει το δέρμα σου μέσα σε μόλις 1 εβδομάδα.

Χρησιμοποίησε γάλα για το πρήξιμο του προσώπου

tips omorfias
Γεμίστε ένα μπολ με κρύο γάλα και βύθισε μέσα μια πετσέτα. Στην συνέχεια στύψε το ύφασμα και πίεσε το στο πρόσωπό σου για 5-10 λεπτά. Το γάλα θα μειώσει το πρήξιμο του προσώπου σου, ενώ είναι ιδανικό και για τα ηλιακά εγκαύματα.

Κρέμα χεριών με λάδι

ladi xrisis
Για να κάνεις τα χέρια σου πιο απαλά, μπορείς να βάλεις σε ένα μπολάκι λίγο λάδι και μερικές κουταλιές κρυσταλλική ζάχαρη. Τώρα τρίψε τα χέρια σου για λίγα λεπτά και θα δεις πως το ξηρό σου δέρμα θα γίνει και πάλι μαλακό, σαν μωρού παιδιού.

Scrub χειλιών από μαγειρική σόδα

diy scrub xilion
Βάλε το χυμό ενός λεμονιού σε ένα μπολάκι και πρόσθεσε μερικές κουταλιές μαγειρική σόδα. Τα πολύ λεπτά σωματίδια της μαγειρικής σόδας, θα σε βοηθήσουν να αφαιρέσεις το ξηρό δέρμα από τα χείλη σου, χωρίς να τα ερεθίσουν.

Χρησιμοποίησε αμυγδαλέλαιο για να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα

simvoules peripiisis mallion
Τρίψε τα βρεγμένα σου μαλλιά με μερικές σταγόνες αμυγδαλέλαιο, ώστε να αποφύγεις το φριζάρισμα, χωρίς να κάνεις τα μαλλιά σου πιο λιπαρά.

Απέκτησε λαμπερά μαλλιά με λεμόνι και μηλόξυδο

maska mallion
Ανέμειξε μισό φλιτζάνι μηλόξυδο με τον χυμό από μισό λεμόνι και άπλωσε το στα μαλλιά σου, είτε είναι βρεγμένα είτε στεγνά και άφησε το μείγμα να δράσει για λίγα λεπτά. Το μόνο που χρειάζεται τώρα να κάνεις είναι να χρησιμοποιήσεις το σαμπουάν σου για να τα ξεπλύνεις. Μπορείς να κάνεις την ίδια διαδικασία μία ή δύο φορές την εβδομάδα.
πηγη http://www.ediva.gr/

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

10 Tips που πρέπει να ξέρεις για το κραγιόν!!!

Σου αρέσει το μακιγιάζ και θέλεις να ενημερώνεσαι για διάφορα hacks που μπορείς να κάνεις; Δες στο ediva.gr έξυπνα tips για να χρησιμοποιήσεις τοκραγιόν σου!
Έχουμε δει πολλές έξυπνες ιδέες και τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα καλλυντικά σου, οι οποίοι σίγουρα είναι πολύ χρήσιμοι.
Πως μπορείς όμως να φορέσεις πιο αποτελεσματικά το lipstick σου και ποια είναι τα tips που κάθε γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της θα έπρεπε να γνωρίζει;

Πως να χρησιμοποιήσεις το κραγιόν

1. Βάλε το lipstick σου χρησιμοποιώντας ένα καθαρό βουρτσάκι από μάσκαρα, ώστε να κάνεις απολέπιση στα χείλια σου για να ενυδατωθούν και να απλωθεί πιο ομαλά το χρώμα.
peripiisi xilion ediva.gr
2. Κράτα το χρώμα μακριά από τα δόντια σου χρησιμοποιώντας των δείκτη του χεριού σου. Τύλιξε τα χείλη σου γύρω του και τράβηξε το έξω, έτσι θα έχει πάρει την περιττή ποσότητα που συνήθως κολλάει στα δόντια.
kragion ediva.gr
3. Έχεις ξεμείνει από ρουζ και δεν ξέρεις τι να κάνεις; Βάλε ένα ροζ lipstick στο πρόσωπο σου και άπλωσε το καλά με τα δάχτυλα σου, όπως θα έκανες και με μία κρέμα.
tips makigiaz ediva.gr
4. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σου κραγιόν αναμειγνύοντας τις σπασμένες σου σκιές με ένα lip balm. Έπειτα με ένα πινελάκι μπορείς να βάλεις το μείγμα στα χείλια σου.
diy kragion ediva.gr
5. Αφού βάψεις τα χείλια σου, αν συνειδητοποιήσεις ότι σου έχει ξεφύγει λίγο η γραμμή, βάλε λίγο concealer σε ένα πινελάκι και κάνε το περίγραμμα των χειλιών σου. Έτσι θα καλυφθεί αμέσως το χρώμα.
tips makeup ediva.gr
6. Για να κάνεις το χρώμα σου να διαρκέσει περισσότερο αφού βάψεις τα χείλια σου, βάλε ένα ανοιγμένο χαρτομάντιλο μπροστά στο στόμα σου και με ένα μεγάλο πινέλο ταμπονάρισε τα χείλια με λίγη πούδρα.
Να είσαι σίγουρη ότι θα περάσει τόση λίγη ποσότητα που δεν θα φαίνεται, αλλά θα καταφέρει να κλειδώσει το χρώμα σου.
tips omorfias ediva.gr
7. Πριν εφαρμόσεις το lipstick σου άπλωσε λίγο concealer επάνω στα χείλη σου, ώστε να τα αποχρωματίσεις και να έχεις μετά ακριβώς το ίδιο χρώμα με αυτό που βλέπεις στο πινέλο σου.
prosopo omorfia ediva.gr
8. Για να μην φύγει εύκολα το χρώμα από τα χείλια σου, θα πρέπει να τα βάψεις μια φόρα και έπειτα να τα πιέσεις επάνω σε μιά χαρτοπετσέτα και πάλι να τα ξανά βάψεις. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να αφαιρέσεις την υπερβολική λιπαρότητα και θα κάνεις το χρώμα να διαρκέσει περισσότερο.
simvoules omorfias ediva.gr
9. Κόψε την άκρη από τα lipstick σου και τοποθέτησε την μέσα σε ένα πλαστικό κουτάκι, ώστε να μην χρειάζεται να ψάχνεις χώρο να τα βολέψεις όταν ταξιδεύεις.
lipsticks ediva.gr
10. Αν κόψεις την άκρη, ή έστω αν σου σπάσει, μπορείς να την κολλήσεις και πάλι βάζοντας το ένα κομμάτι επάνω στο άλλο και ζεσταίνοντας τα γύρω γύρω με έναν αναπτήρα.
lipstick hacks ediva.gr
πηγη http://www.ediva.gr/

10 Τρόποι για να φορέσεις ένα jean ψηλόμεσο σορτς!!!

Φέτος το καλοκαίρι είχαμε απίστευτα πολλές προτάσεις για το ντύσιμο μας, μιας και οι νέες τάσεις της μόδας ανανεώνονται διαρκώς και φέρνουν στην επιφάνεια trends, τα οποία πιστεύαμε πως είχαν θαφτεί με την πάροδο του χρόνου. Το trend όμως που έχει ήδη ξεχωρίσει, είναι τα ψηλόμεσα ρούχα.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχεις στην ντουλάπα σου, έστω ένα ψηλόμεσο σορτς και αν δεν έχεις, μετά από τις προτάσεις που θα δούμε σήμερα σίγουρα θα το ξανά σκεφτείς. Πως μπορείς όμως να φορέσεις ένα τέτοιου είδους jean σορτς, ώστε να δείχνεις in-fashion από το πρωί μέχρι και το βράδυ;

Jean ψηλόμεσο σορτς: Πως να το φορέσεις φέτος το καλοκαίρι

jean sorts
Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με μία πρόταση για casual ντύσιμο, το οποίο μπορείς να το επιλέξεις για όταν βγαίνεις για τα ψώνια σου ή και για τις πρωινές σου βόλτες. Διάλεξε ένα σορτς με σκισίματα, για να κάνεις ακόμη πιο νεανικό το look σου και συνδύασε το με ένα αθλητικό top και ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση.
ginekia sorts
Ακόμη πιο απλή και κομψή είναι αυτή η πρόταση, όπου το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις ένα V μπλουζάκι και φλατ σανδάλια. Για να είναι πιο φινετσάτο το σύνολο σου, επέλεξε ένα αρκετά ανοιχτόχρωμο σορτσάκι και για τα υπόλοιπα προτίμησε το διαχρονικό μαύρο χρώμα.
casual ntisimo
kathimerino ntisimo
Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι και το να φορέσεις από μέσα ένα πουκάμισο, είτε λευκό είτε γαλάζιο και να το συνδυάσεις με φλατ παπούτσια, όπως για παράδειγμα μπαλαρίνες ή εσπαντρίγιες. Το πουκάμισο μπορείς να το αφήσεις να διπλώνει στην μέση, αν δεν θέλεις να διαγράφετε η κοιλίτσα σου. Ολοκλήρωσε το look σου με ένα χιαστί τσαντάκι, ή μια τσάντα χειρός.
kalokerino boho ntisimo
Και τώρα σειρά έχει το boho ντύσιμο, για το οποίο μπορείς να φορέσεις ένα σορτσάκι με ξέφτια στο τελείωμα, ένα απλό μπλουζάκι και ζακετάκι με κρόσσια. Φυσικά τα gladiator σανδάλια και το καπέλο, θα δώσουν μια πιο εντυπωσιακή νότα στο στυλ σου.
psilomesa sorts simvoules
rouxa kalokeri 2015
Συνεχίζουμε στο ίδιο στυλ, όπου μπορείς να φορέσεις ένα strapless crop μπλουζάκι, με λεπτομέρειες από δαντέλα ή και ένα πλεκτό αμάνικο top. Εδώ μπορείς να παίξεις και με αρκετά χρυσά κοσμήματα, ειδικά στην πρώτη εκδοχή.
kalokairino ntisimo 2015
Άκρως καλοκαιρινό ντύσιμο είναι και αυτό εδώ. Να ξέρεις πως είναι πολύ στη μόδα τα κοντά σορτς, από τα οποία προεξέχουν οι τσέπες. Επέλεξε και ένα μπλουζάκι, το οποίο θα είναι πιο μακρύ στο πίσω μέρος και συνδύασε το με ένα ζευγάρι απλά σανδάλια, χωρίς πολλές λεπτομέρειες, για να μην τραβούν όλη την προσοχή.
psilomesa sorts
Αυτό το ντύσιμο είναι ιδανικό για όλη την ημέρα, αρκεί αν το επιλέξεις για το βράδυ να φορέσεις ένα ζευγάρι ψηλά σανδάλια ή peep-toe γόβες.
ginekia rouxa tips
Τέλος, αν ψάχνεις μια εκπληκτική ιδέα για τις βραδινές σου εξόδους ή και για την δουλειά σου, μπορείς να φορέσεις μέσα από το jean ένα λευκό κορμάκι και από πάνω ένα λευκό σακάκι και ψηλά nude ήχρυσά σανδάλια με λουράκια. Σπάσε την μονοτονία με μία τσάντα χειρός σε έντονο χρώμα και σίγουρα θα μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα.
Προσπάθησε σε κάθε σου εμφάνιση να προσθέτεις και διαφορετικά trends της καλοκαιρινής μόδας, για να δείχνεις κάθε φορά εκθαμβωτική, χωρίς να επαναλαμβάνεσαι.
πηγη http://www.ediva.gr/