Τρίτη 28 Ιουλίου 2015

8 Τρόποι για να δέσεις το φουλάρι σου!!!


Δεν πιστεύω ότι υπάρχει γυναίκα που δεν λατρεύει τα φουλάρια, για το style που χαρίζουν σε κάθε εμφάνιση. Μέχρι και το καλοκαίρι δεν μπορούμε να τα αποχωριστούμε.
Φέτος όμως θα πρέπει να βρεις έναν διαφορετικό τρόπο για να το φορέσεις, ώστε να εντυπωσιάσεις. Έλα μαζί μου να δούμε τις καλύτερες προτάσεις.

Πως να φορέσεις το φουλάρι σου

Στις προτάσεις που ακολουθούν μπορείς να βρεις πολύ όμορφες και έξυπνες ιδέες, ώστε να αλλάζεις καθημερινά τον τρόπο με τον οποίο φοράς το φουλάρι σου.
Το μόνο που μένει είναι να πάρεις το αγαπημένο σου φουλάρι και να αποφασίσεις με ποιον τρόπο θα ξεκινήσεις, σήμερα κιόλας.
foulari ediva.gr
Ο πρώτος τρόπος πιστεύω είναι και ο πιο όμορφος και ταιριάζει σε όλα τα στυλ ντυσίματος, και μπορεί να φορεθεί καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
ginekia accessories ediva.gr
Το πρώτο βήμα είναι να δέσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να πάρεις την μία άκρη του και να την περάσεις μέσα από την θηλιά και έπειτα, να την αφήσεις κάτω από την άλλη άκρη.
Στην συνέχεια, πιάσε την άλλη άκρη και πέρασε την μέσα από την θηλιά, από την πίσω πλευρά όμως. Αν γυρίσεις τώρα το φουλάρι σου στο πλάι και ανοίξεις ελαφρώς τις άκρες, θα μοιάζει με πλεξούδα.
Συνέχισε τώρα στο πλάι να πλέκεις την πλεξούδα σου και στο τέλος δέσε τις δύο άκρες.
foulari
Για αυτόν τον τύπο δεσίματος θα χρειαστείς ένα σχετικά μακρύ φουλάρι, ώστε να γίνει εντυπωσιακό.
desimo foulariou
Το πρώτο βήμα που θα πρέπει να κάνεις, είναι να φορέσεις το φουλάρι σου από πίσω από τον σβέρκο προς τα μπροστά και να το κάνεις μια περιστροφή στον λαιμό σου, ενώ οι άκρες θα καταλήξουν και πάλι μπροστά.
Στην ουσία στον μπροστινό του μέρος θα έχεις δύο θηλιές. Έπειτα, πιάσε την δεξιά άκρη και πέρασε την μέσα από τις δύο θηλιές και στο τέλος δέστην με την αριστερή.
Φρόντισε οι δύο άκρες να πέφτουν στο πλάι για να είναι σωστό το στυλ και όχι στη μέση.
ginekia accessories
Και αυτός εδώ ο τρόπος είναι εξίσου εύκολος, καθώς το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τυλίξεις το φουλάρι μία φορά γύρω από τον λαιμό σου.
Μετά θα πρέπει να τραβήξεις την μία πλευρά μέχρι να δημιουργήσετε άλλη μία θηλιά και να περάσεις από μέσα της την άλλη άκρη του φουλαριού.
foulari ediva.gr
desimo foulariou ediva.gr
Δεν είναι τυχαίο που το συγκεκριμένο δέσιμο ονομάζεται χαλαρή γραβάτα. Ίσως είναι και ο πιο απλός τρόπος, μιας και θα πρέπει να περάσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να κάνεις έναν χαλαρό κόμπο στην μία πλευρά.
Στη συνέχεια, πέρνα μέσα από τον κόμπο την άλλη πλευρά και σφίξτο.
desimo foulariou ediva.gr
Για τον επόμενο τρόπο μας θα πρέπει να διπλώσεις το φουλάρι σου στη μέση και να το περάσεις στον λαιμό σου.
Έπειτα, άνοιξε την θηλιά που υπάρχει στην μία πλευρά και πέρασε από μέσα της την μία άκρη. Προσοχή η φορά πρέπει να είναι από πάνω προς τα κάτω.
ginekia foularia ediva.gr
Τώρα η θηλιά σου έχει χωριστεί στα δύο. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να περάσεις από την άλλη πλευρά της θηλιά και την άλλη άκρη, αυτή την φορά από μέσα και όχι από επάνω.
ginekio ntisimo ediva.gr
Για αυτόν τον τρόπο θα πρέπει να φορέσεις το φουλάρι στον λαιμό σου και να ενώσεις τις δύο άκρες με έναν χαμηλό κόμπο. Στριφογύρισε το φουλάρι σου ώστε να κάνεις μια θηλιά και πέρασε το πίσω από το κεφάλι σου.
ginekio ntisimo ediva.gr
Όσο πάμε το κάνουμε και πιο εύκολο. Πέρνα το φουλάρι στον λαιμό και κάνε έναν κύκλο, στην συνέχεια πιάσε τις άκρες χιαστή και κάνε έναν κόμπο μέσα από την θηλιά του φουλαριού.
ginekia foularia ediva.gr
Για το τέλος κράτησα αυτό εδώ το υπέροχο δέσιμο, όπου θα πρέπει να κάνεις δύο γύρους αυτή τη φορά το φουλάρι σου, καταλήγοντας να το δέσεις πίσω.
Τώρα γυρίζεις τις δύο άκρες μπροστά και την δεξιά άκρη την περνάς μέσα από την κάτω θηλιά, με φορά από πάνω προς τα κάτω, ενώ την αριστερή από την πάνω θηλιά και τις ενώνεις.
Έχεις να μου προτείνεις κάποιον άλλο τρόπο που χρησιμοποιείς εσύ; Πες μου την ιδέα σου στα σχόλια!
πηγη http://www.ediva.gr/

Πως να καθαρίσεις τα ψεύτικα κοσμήματα!!!

Πολλές φορές αγοράζουμε ψεύτικα κοσμήματα, επειδή μας έχει εντυπωσιάσει το σχέδιο τους και για να μην κρυβόμαστε μεταξύ μας και λόγω της χαμηλής τους τιμής. Ειδικά αυτή την περίοδο που οι τιμές των κοσμημάτων όλο και ανεβαίνουν, πολλές από εμάς καταφεύγουν στην εύκολη λύση, για να συνεχίσουν να είναι μέσα στην μόδα!
Δυστυχώς όμως, γνωρίζουμε πως δεν κρατάνε και για πολύ το όμορφο τους χρώμα, μιας και μαυρίζουν ή ακόμη χειρότερα παίρνουν αυτό το τελείως αντιαισθητικό πράσινο χρώμα, το οποίο επηρεάζει φυσικά και το δέρμα μας. Τι μπορείς λοιπόν να κάνεις εσύ για αυτό;
Μη μου αγχώνεσαι γιατί για όλα υπάρχει λύση! Σου έχω βρει δύο πολύ αποτελεσματικούς τρόπους για να καθαρίσεις τα κοσμήματα σου και να φαίνονται και πάλι σαν καινούρια!

Αποτελεσματικά tips για να καθαρίσεις τα ψεύτικα κοσμήματα σου


Χρησιμοποίησε αλάτι και μαγειρική σόδα

simvoules kosmimata
Η μαγειρική σόδα έχουμε δει ότι κάνει θαύματα, σε πολλούς τομείς της καθαριότητας. Το ίσιο αποτελεσματική λοιπόν είναι και για να διώξει την μαυρίλα από τα σκουλαρίκια, τα δαχτυλίδια και όλα σου τα accessories.
Για να ακολουθήσεις αυτόν τον τρόπο λοιπόν, θα πρέπει να πάρεις έναν μεταλλικό δίσκο ή έστω ένα πιάτο τυλιγμένο με αλουμινόχαρτο, αρκεί να βεβαιωθείς πως το αλουμινόχαρτο δεν είναι σχισμένο. 
Ρίξε τώρα επάνω του μια κουταλιά της σούπας αλάτι και μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα. Έπειτα, ζέστανε ένα φλιτζάνι νερό στο φούρνο μικροκυμάτων σου για λιγότερο από 2 λεπτά και άδειασε το και αυτό επάνω στον δίσκο. Φυσικά αυτό που μένει τώρα, είναι να ανακατέψεις καλά τα υλικά, μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και να το αφήσεις για 1 λεπτό μα σταθεροποιηθεί.
Στην συνέχεια, βάλε μέσα τα αξεσουάρ που έχουν πρόβλημα. Το μείγμα θα οξειδώσει την αμαύρωση από τα κοσμήματα σου, ενώ το αλουμίνιο θα τραβήξει την μαυρίλα. Τέλος, μόλις δεις ότι έχουν καθαρίσει, δηλαδή μετά από περίπου 1 λεπτό, βγάλτα και σκούπισε τα καλά με ένα στεγνό και μαλακό πανί.

Χρησιμοποίησε κέτσαπ

tips pseutika kosmimata
Εδώ έχουμε μια ακόμη πιο σύντομη διαδικασία, μιας και το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βάλεις λίγη κέτσαπ στα σημεία εκείνα που έχει αλλάξει το χρώμα προς το γκριζοπράσινο και να τα τρίψεις καλά με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Τέλος, σκούπισε τα με ένα καθαρό πανάκι και αν χρειαστεί επανέλαβε την διαδικασία.
Extra tip: Αν έχεις αλλεργία στα fake κοσμήματα, μπορείς πριν τα φορέσεις να περάσεις στο εσωτερικό τους (κυρίως για δαχτυλίδια και βραχιόλια), μια καλή στρώση από ένα διάφανο μανό. Έτσι, θα σταματήσεις την αντίδραση τους με το δέρμα σου!

πηγη http://www.ediva.gr/

Πως να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά!!!

Όποτε ακούμε για φροντίδα και ομορφιά, μετά από το πρόσωπο το αμέσως επόμενο που μας έρχεται στο μυαλό είναι τα νύχια, καθώς όλες μας γνωρίζουμε το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει στην διαμόρφωση της εικόνας μας. Αυτό όμως που μας κάνει να δείχνουμε πιο θηλυκές είναι το μακρύ μανικιούρ, το οποίο δεν μπορεί να το έχει κάθε γυναίκα.
Σε κάποιες από εμάς κρατάει πιο πολύ, όταν είναι σκληρά, ενώ σε κάποιες άλλες σπάει πολύ πιο εύκολα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τα μακρύνουν. Και όμως υπάρχει λύση και γι’ αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα tips για να δείχνουν πιο μακριά, με το σωστό χρώμα και nail art!

Tips για να φαίνονται τα νύχια σου πιο μακριά


Χρησιμοποίησε nude ή παστέλ χρώμα βερνίκι νυχιών

pastel xromata nixion
Τα παστέλ και nude χρώματα κάνουν τα δάχτυλα σου να φαίνονται πιο λεπτά και μακριά, με αποτέλεσμα να φαίνεται και το μανικιούρ σου πιο μακρύ. Το ιδανικό είναι να επιλέξεις ένα μανό, το οποίο θα είναι έναν τόνο πιο ανοιχτό από τον τόνο του δέρματος σου. Παρ’ όλα αυτά όμως, το λευκό είναι η χειρότερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Χρησιμοποίησε διαφορετικές αποχρώσεις

tips nixia
Χρώματα όπως το ροζ, το μοβ, το μπλε, αλλά και το πράσινο φαίνονται πολύ όμορφα στα κοντά nail art. Τι μπορείς να κάνεις για να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά; Επέλεξε το χρώμα που θέλεις και βάψε κάθε σου νύχι με μια διαφορετική απόχρωση, ξεκινώντας από την πιο σκούρη και καταλήγοντας στην πιο ανοιχτή.

Χρησιμοποίησε Ματ βερνίκια

mat vernikia nixion
Τα ματ βερνίκια είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις. Βέβαια, εξίσου αποτελεσματικά είναι και όσα έχουν μια ελαφριά λάμψη, καθώς μπορούν να τραβήξουν την προσοχή στα δάχτυλα. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να επιλέξεις κάποιο glitter, γιατί θα τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο μικρά.

Κάνε half-moon μανικιούρ

half-moon manikiour
Το half-moon μανικιούρ είναι από τις καλύτερες τάσεις της μόδας και ειδικά αν στον εσωτερικό κύκλο χρησιμοποιήσεις κάποιο glitter και στην υπόλοιπη επιφάνεια, ένα ανοιχτό χρώμα. Έτσι, θα δημιουργήσει μια αντίθεση με τα φωτεινά χρώματα στην υπόλοιπη επιφάνεια του νυχιού.

Κάνε σχέδια με ρίγες

konta nixia simvoules
Οι κάθετες ρίγες θα κάνουν τα δάχτυλα σου να φαίνονται πιο μακριά. Μπορείς λοιπόν να κάνεις ρίγες σε όλο το νύχι, να βάψεις το μισό με ένα έντονο χρώμα και στο άλλο μισό να κάνεις τις ρίγες ή ακόμη και να κάνεις οριζόντιες γραμμές με ένα ασημί βερνίκι και να παίξεις με τις αντιθέσεις.

Κάνε γαλλικό μανικιούρ

galliko manicure
Τέλος, το γαλλικό μανικιούρ πιστεύω πως είναι μακράν ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, μιας και μπορείς να το ξεκινήσεις και από λίγο πιο μέσα, ώστε να φαίνεται μεγαλύτερο το λευκό περιθώριο στο τελείωμα. Φυσικά και δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις μόνο το λευκό.Υπάρχουν πολλά χρώματα και σχέδια που μπορείς να κάνεις!
πηγη http://www.ediva.gr/

Φτιάξε φυσικά εντομοαπωθητικά για κουνούπια!!!

Καλοπέραση, ζεστη, ανεμελιά, δροσερά φρούτα και παγωτά και….σιχαμένα κουνούπια. Μάλλον, πρόκειται για το μεγαλύτερο ελάττωμα του καλοκαιριού!
Αυτοί και αυτές που είναι “γλυκοαίματοι”, υποφέρουν απο φαγούρα, κοκκινίλες και “καντήλες”. Αν ανήκεις κι εσύ σε αυτή την κατηγορία των ανθρώπων, ξέρεις ακριβώς τι εννοώ.
Αν λοιπόν γνωστές μάρκες του εμπορίου, δε σου κάνουν δουλειά ή δε θέλεις να τις χρησιμοποιήσεις, εδώ θα βρεις 3 εύκολα tips, για να τα διώξεις και μην ξύνεσαι, όλη μέρα!
Αν ανησυχείς για tips, που περιλαμβάνουν ξύδι ή μηλόξυδο στο δέρμα, δεν πρόκειται για αυτό! Ξέρω, αν ψεκαστείς με το ξινό αυτό παρασκεύασμα, εκτός από τα αιμοβόρα ζωύφια, απομακρύνεις φίλους,γνωστούς, συγγενείς, το αγόρι σου, κ.λ.π.


Πως να μη με τσιμπάνε αυτά τα έντομα;

Αν θέλεις να τη βγάλεις “καθαρή” τους θερινούς μήνες, δοκίμασε αυτά τα φυσικά εντομοαπωθητικά!

Μείγμα με βασιλικό και ξύδι!

vasilikos-ksudi-kounoupia
Προμηθεύσου πολλές γλαστρούλες με το μυρωδάτο αυτό φυτό! Βάλτο, σε όλα τα παράθυρα του σπιτιού σου και φυσικά, στα τραπέζια του μπαλκονιού ή του κήπου σου.
Εκτός από τη μαγειρική, ο βασιλικός θα διώξει μακριά τα κουνούπια και θα δώσει άρωμα φρεσκάδας στο σπίτι!
Για ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, πάρε μερικά φυλλαράκια από τις γλάστρες σου και κοπάνησέ τα, στο γουδί. Στη συνέχεια, πρόσθεσε λίγο ξύδι. Μοίρασε το μείγμα “βασιλόξυδου” σε μπολάκια και βάλτα στην είσοδο, κάθε δωματίου.

Λάδι λεβάντας

levanta-entomoapwthitiko
Εκτός από την υπέροχη μυρωδιά και εμφάνιση, είναι και εντομοαπωθητική! Τοποθέτησε το φυτό αυτό, σε κάθε μπαλκονόπορτα και αρωμάτισε τους χώρους σου με το αιθέριο έλαιό της.
Μπορείς για έξτρα προφύλαξη, να αλείψεις και λίγο στο σώμα σου.
Tip: Αγόρασε και μερικά κεράκια με άρωμα σιτρονέλας! Θα απομακρύνει τα κουνούπια στο λεπτό.

Φτιάξε το δικό σου εντομοαπωθητικό σπρέυ!

fusiko-elaio-geraniou

Θα χρειαστείς 30ml αμυγδαλέλαιο, 4 σταγόνες έλαιο βασιλικού, 7 σταγόνες από αιθέριο έλαιο γερανιού και 7 από λεβάντα. Ανέμειξε τα, μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έτοιμο!
Βάλτο σε ένα ψεκαστήρι και βάλε το λαδάκι στο σώμα σου.
Παρόμοιο σπρέυ, μπορούσες κάποτε να προμηθευτείς και σε κάποια φαρμακεία, όμως δύσκολα το βρίσκεις, πλέον.
πηγη http://www.ediva.gr/

Πως να αποφύγεις τα χειρότερα λάθη στο μακιγιάζ!!!

Το μακιγιάζ είναι η μεγάλη αγάπη όλων των γυναικών κάθε ηλικίας, μιας και είναι το όπλο μας για να τονίσουμε τα όμορφα στοιχεία του προσώπου μας και να καλύψουμε τις ατέλειες μας, με αποτέλεσμα να δείχνουμε πάντα εντυπωσιακές!
Βέβαια, όπως σίγουρα γνωρίζεις, το makeup είναι τέχνη και δεν μπορούμε όλες να τα καταφέρουμε, χωρίς να το χουμε και λίγο και φυσικά χωρίς να ενημερωνόμαστε για τις νέες τάσεις. Γι’ αυτό και πολλές φορές κάνουμε υπερπροσπάθειες, χρησιμοποιώντας λίγο από όλα τα προϊόντα, με αποτέλεσμα να πέφτουμε σε λάθη. Αυτά τα λάθη λοιπόν θα δούμε σήμερα πως μπορούμε να τα αποφύγουμε!!!

4 Σημαντικά λάθη στο μακιγιάζ και πως να τα αποφύγεις


Μη χρησιμοποιείς πολύ foundation

lathi foundation
Οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν πως όσο περισσότερο foundation βάλουν τόσο πιο λεία και όμορφη θα φαίνεται η επιδερμίδα τους. Αυτή όμως η υπερβολική ποσότητα που βάζουν, το μόνο που έχει ως αποτέλεσμα, είναι με την παραμικρή γκριμάτσα την ώρα που μιλάς ή γελάς να κάνει γραμμές.
Επιπλέον, η μεγάλη ποσότητα θα πρέπει να γνωρίζεις, πως σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει τέλεια τις μικρές δυσμορφίες ή τα σπυράκια.

Μη χρησιμοποιείς πολύ φωτεινές σκιές ματιών

simvoules makigiaz
Έχω δει πολλές κοπέλες, οι οποίες φοράνε πολύ φωτεινές σκιές ματιών, τις οποίες μάλιστα τις απλώνουν από την αρχή των βλεφάρων μέχρι και κάτω από τα φρύδια. Αν όμως δεν υπάρχει ένταση στο μακιγιάζ των ματιών, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου ελκυστικό, καθώς δείχνει τα μάτια πολύ ξεθωριασμένα.
Το ιδανικό είναι να χρησιμοποιήσεις δύο ή τρεις αποχρώσεις στο κέντρο και προς την εσωτερική γωνία του ματιού και να κάνεις το περίγραμμα της εξωτερικής γωνίας με μια πιο σκούρη σκιά.

Χρησιμοποιείς λάθος concealer για να καλύψεις τα σπυράκια

tips concealer
Αυτό νομίζω πως είναι και το μεγαλύτερο λάθος ever. Πολλές θέλουν να καλύψουν τα σπυράκια και τους μαύρους κύκλους χρησιμοποιώντας ένα concealer. Πολύ σωστά μέχρι εδώ. Όχι όμως και με πιο ανοιχτή απόχρωση από αυτή του δέρματος σου, έτσι τα κάνεις να φαίνονται ακόμη πιο έντονα.
Αντ ‘αυτού δοκίμασε να απλώσεις επάνω τους όσο το δυνατόν πιο κοντινή απόχρωση με αυτή του δέρματος σου, ώστε να μην ξεχωρίζουν στο τέλος.

Βάλε το κατάλληλο χρώμα κραγιόν

tips makigiaz kragion
Πολλές φορές ερωτευόμαστε τα κραγιόν μας και δεν τα αποχωριζόμαστε καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας. Δες είναι όμως κάθε χρώμα κατάλληλο για όλες τις ώρες. Η ίδια απόχρωση του lipstick ποτέ δεν λειτουργεί το ίδιο για κάθε περίσταση.
Για παράδειγμα, τα πολύ σκούρα χρώματα κατά τη διάρκεια της ημέρας δεν είναι κατάλληλα, επειδή χαλάνε το natural look που προσπαθούμε να πετύχουμε. Γι’ αυτό μην κολλάς μόνο σε ένα και αγόρασε μερικά ακόμη με διαφορετικές αποχρώσεις για να έχεις να αλλάζεις.
πηγη http://www.ediva.gr/

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Έξυπνοι συνδυασμοί ρούχων για διαφορετικά look!!!

Οι έξυπνοι συνδυασμοί ρούχων μπορούν να κάνουν τους άλλους να πιστεύουν ότι διαθέτεις μια πολύ πλούσια ντουλάπα. Ωστόσο, το να συνδυάζεις τα ρούχα σου με τέτοιο τρόπο που να μην αντιλαμβάνονται οι άλλοι ότι πρόκειται για τα ίδια κομμάτια δεν είναι εύκολη υπόθεση. Είτε πρόκειται για το τζιν σου (που δεν έχεις καταφέρει να βρεις άλλο που να σου ταιριάζει τόσο) είτε για το μικρό μαύρο φόρεμα σου οι λύσεις να το κάνεις να φαίνεται …άλλο είναι αρκετές. Πάρε μερικές ιδέες και μετά βάλε και τη δική σου φαντασία να δουλέψει!


1. Κάνε κλασικές επιλογές
klassikes-epiloges

Όταν θες να συνδυάζεις τα ρούχα σου με πολλούς τρόπους είναι πιο συνετό να επιλέγεις κλασικά κομμάτια σε απλά σχέδια. Σκέψου, πότε είναι πιο πιθανό να θυμούνται οι άλλοι ένα παντελόνι σου: όταν είναι ένα απλό μαύρο ή όταν είναι ένα με έντονα χρωματιστά prints; Με τα μονόχρωμα ρούχα που έχουν απλό κόψιμο οι διαφορετικοί συνδυασμοί ρούχων γίνονται …παιχνιδάκι.
2. Επένδυσε σε αξεσουάρ που «τραβούν» το μάτι
aksesouar-pou-travoun-to-mati

Οι συνδυασμοί ρούχων μπορεί να μετατραπούν σε παιχνίδι απόσπασης της προσοχής. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κατευθύνεις τα βλέματα μακριά από τα ρούχα που φοράς συχνά και να τα στρέφεις σε κομμάτια ή αξεσουάρ που μπορείς να ανανεώνεις συχνότερα. Τα κοσμήματα είναι ο πιο απλός τρόπος να τα καταφέρεις, αφού υπάρχουν χιλιάδες σχέδια σε πολύ προσιτές τιμές. Επίσης, οι τσάντες, τα φουλάρια, οι ζώνες, τα καπέλα,ακόμα και τα καλσόν μπορούν να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοί σου.
3.  Παίξε με το layering
Εκμεταλλεύσου στο έπακρο τη ντουλάπα σου βάζοντας τη φαντασία σου να δημιουργεί «στρώματα». Για παράδειγμα, το αγαπημένο σου φόρεμα μπορεί εύκολα να «μεταμορφωθεί» σε φούστα αν φορέσεις από πάνω του ένα λεπτό πουλόβερ και μία ζώνη. Μία στενή φούστα αλλάζει εντελώς όταν τη φοράς με μπότες πάνω από ένα κολάν από όταν τη συνδυάζεις με γόβες και στενό μπλουζάκι. Ένα μακό μπλουζάκι «αλλάζει» χρώμα κάτω από ένα t-shirt, ενώ ένα πουκάμισο δείχνει εντελώς διαφορετικά κάτω από ένα πουλόβερ.
4.  Πρόσθεσε πανωφόρια
prosthese-panoforia

Το να μην φαίνεται ότι φοράς ένα πουκάμισο πολύ συχνά μπορεί να είναι τόσο απλό όσο τα να αλλάζεις πανωφόρια. Μπορεί να είναι ζακέτες, μπουφανάκια, σακάκια, καπαρτίνες, ακόμα και πασμίνες. Ανάλογα με το τι συνδυασμούς ρούχων θα κάνεις θα προκύπτει και διαφορετικό αποτέλεσμα: από πολύ κλασικό μέχρι εντελώς casual.
5. Πειραματίσου με αλλαγές που μπορείς να κάνεις μόνη σου στα ρούχα
Κουμπιά, κεντήματα, μανίκια και κολάρα μπορούν να αλλάξουν εντελώς ένα κομμάτι της ντουλάπας σου. Το μόνο όριο σε αυτή τη διαδικασία είναι η φαντασία και η δημιουργικότητα σου.
6. Κάνε την ίδια εμφάνιση σε διαφορετικό …κοινό
idia-emfanisi-diaforetiko-koino
Το όμορφο πανάκριβο φόρεμα που φόρεσες στο γάμο της αδερφής σου ενδεχομένως να το θυμούνται οι ίδιοι καλεσμένοι, αν το βάλεις και στη βάφτιση της ανιψιάς σου ένα χρόνο αργότερα. Οι φίλοι σου όμως σε μια βραδινή έξοδο δε θα το έχουν ξαναδεί. Στο ρεβεγιόν της συναδέλφου επίσης. Όταν λοιπόν δεν μπορούν να αποδώσουν οι συνδυασμοί ρούχων, η λύση είναι να μη συνδυάζεις τις εξόδους σου!
7. Άλλαξε τη δική σου εμφάνιση
Κάνοντας αλλαγές στα μαλλιά σου ή στο μακιγιάζ σου μπορείς να κάνεις κι ένα ρούχο να φαίνεται διαφορετικό. Σκέψου το απλό μπλουζάκι σου με τα λεπτά ραντάκια: φαίνεται το ίδιο όταν το φοράς με τα μακριά μαλλιά σου σε ένα ψηλό ponytail και το ίδιο όταν τα μαλλιά σου καλύπτουν τους ώμους σου;

πηγη helloladies.gr

2 Τρόποι για να φτιάξεις το δικό σου αντηλιακό Lip Balm!!!

ftiaksto-monh-sou-lip-balmΤο καλοκαίρι πλησιάζει και οι ζεστές ακτίνες του ήλιου έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν το θαύμα τους. Η αγορά των αντηλιακών Lip Balm ξεκινά.
Όπως κάθε γυναίκα έτσι κι εσύ θα κατευθυνθείς στο κοντινότερο φαρμακείο ή κατάστημα καλλυντικών για να προμηθευτείς προϊόντα ενυδάτωσης για τα χείλια.
Και αν σου έλεγα ότι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου ενυδατικό και αντηλιακό lip balm με ελάχιστα υλικά χρησιμοποιώντας απλά το μάτι της κουζίνας σου; Κι όμως γίνεται!

Πώς να φτιάξω το δικό μου αντηλιακό και ενυδατικό lip balm?



1ος τρόπος για να φτιάξεις μόνη σου ενυδατικό για χείλια

Τα υλικά που θα χρειαστείς είναι:
Λάδι καρύδας
Κερί μέλισσας(λευκό κατά προτίμηση)
Κραγιόν (αν θέλεις και χρωματάκι)
Βαζάκι
ladi-karudas-lip-balm-anthliakokeri-melissas-gia-enudatwsh Χρησιμοποίησε ίσες ποσότητες κεριού μέλισσας (μπορείς να το προμηθευτείς σε καταστήματα βιολογικών προϊόντων) και λαδιού καρύδας και βάλ'τα να λιώσουν σε Μπεν Μαρί.
Το λάδι καρύδας έχει εξαιρετικές αντηλιακές ιδιότητες καθώς απορροφά το 60% των βλαβερών UV ακτινοβολιών και παράλληλα είναι πάρα πολύ ενυδατικό.
anthliko-xeiliwn-sto-spiti      Αφού τα βασικά σου συστατικά λιώσουν προσέθεσε λίγη ποσότητα κραγιόν. Όσο περισσότερο προσθέσεις τόσο πιο opaque απόδοση θα έχει. Στη συνέχεια ρίξε το μείγμα στο βαζάκι και άφησε το στο ψυγείο μέχρι να γίνει συμπαγές.
kragion-xeilia-lip-balm  Tip 1
Χρειάζεσαι έξτρα αντηλιακή προστασία; Πρόσθεσε μερικές σταγόνες σουσαμέλαιο.

Tip 2
Θέλεις έξτρα ενυδάτωση; Πρόσθεσε αμυγδαλέλαιο (5 σταγόνες ανά 25ml) ή σπάσε κάψουλες βιταμίνης Ε (2 κάψουλες ανά 25ml).

Tip 3
Σου αρέσει η γεύση στα lip balm; Πριν ρίξεις το λάδι καρύδας ρίξε λίγη τριμμένη σοκολάτα στο μείγμα ενώ αν επιθυμείς ένα πιο glossy look προσέθεσε μέσα και ένα κουταλάκι μέλι.

Μία δεύτερη λύση για να φτιάξεις αντηλιακό lip balm στο σπίτι.

crayon-enudatiko-xeiliwn
Υλικά:
Λάδι καρύδας
Κερί μέλισσας
Non toxic κηρομπογιές
Βαζάκι
Λιώσε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί όπως και προηγουμένως και πρόσθεσε τριμμένη κηρομπογιά μέσα σε αυτή. Προσοχή! Για ένα Lip Balm θα χρειαστεί το σύνολο του κεριού και της κηρομπογιάς να είναι ίσο με μισή κουταλιά της σούπας.
Πρόσθεσε το λάδι καρύδας και όταν όλα λιώσουν βάλε το μείγμα σε βαζάκι και μετά απευθείας στο ψυγείο μέχρι το σπιτικό Lip Balm να γίνει συμπαγές.
Έξτρα Tip
anthliako-lip-balm-homemade
Χρησιμοποίησε 2-3 χρώματα σε κάθε lip balm για να φτιάξεις τις δικές σου μοναδικές αποχρώσεις!!!
πηγη http://www.ediva.gr/




DIY: Φτιάξε μόνη σου βραχιόλι από σύρμα!!!

Τα κοσμήματα ήταν, είναι και θα είναι τα πιο απαραίτητα accessories για τις γυναίκες και πόσο μάλλον το καλοκαίρι, που μπορούμε να τα αναδείξουμε καλύτερα είτε είναι βραχιόλια είτεκολιέ.
Ποια είναι όμως τα αγαπημένα μας; Μα φυσικά ταχειροποίητα κοσμήματα, καθώς είναι πιο ιδιαίτερα και μοναδικά και μπορούν να αλλάξουν όλο μας το look, κάνοντας το ακόμη πιο φινετσάτο. Και επειδή η τιμή τους διαρκώς αυξάνεται, γιατί να μην δοκιμάσεις να φτιάξεις μόνη σου το αξεσουάρ που θα εντυπωσιάσει τους πάντες και κυρίως τις φίλες σου;
Αυτή τη φορά η πρόταση μου θα είναι ένα πολύ κομψό πλεκτό βραχιόλι από σύρμα, το οποίο θα δείχνει πιο όμορφο αν το κάνεις για το μπράτσο.

Πως να φτιάξεις μόνη σου όμορφο βραχιόλι από σύρμα για το μπράτσο

ilika vraxioli

Τι υλικά θα χρειαστείς για το βραχιόλι:
  • Σύρμα πάχους 1,5 χιλιοστά
  • Σύρμα πάχους 0,5 χιλιοστά
  • Χάντρα 10 χιλιοστών
  • Πένσα με στρόγγυλη μύτη και
  • Πένσα με επίπεδη μύτη

Διαδικασία χειροποίητου βραχιολιού

xiropiita kosmimata
Πρώτο βήμα λοιπόν, είναι να πάρεις ένα κομμάτι από το πιο χοντρό σύρμα (περίπου 30 εκατοστά μήκος) και να περάσεις μέσα του την χάντρα σου αφήνοντας την στο τέλος του σύρματος. Φυσικά εκεί για να σταθεροποιήσεις την χάντρα θα πρέπει να τυλίξεις το σύρμα μία φορά γύρω της.
Έπειτα, πάρε άλλο ένα κομμάτι από το ίδιο σύρμα αυτή τη φορά με 50 εκατοστά μήκος και δίπλωσε το στη μέση για να πιάσεις την χάντρα μέσα του. Τέλος, ένωσε και αυτό το κομμάτι με το προηγούμενο και τύλιξε τα μαζί περίπου 10-15 φορές με το λεπτό σύρμα.
diy kosmimata ediva.gr
Τώρα έχεις τρεις άκρες, τις οποίες θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις μια πλεξούδα φροντίζοντας να αφήσεις στο τέλος περιθώριο 3-4 εκατοστά.
xiropiita vraxiolia
Πριν ξεκινήσεις να φτιάξεις το τελείωμα, ξανά πάρε το λεπτό σύρμα και πέρασε το και πάλι 10-15 φορές γύρω από το σημείο που σταμάτησες την πλεξούδα.
Και τώρα το πιο εύκολο και ευχάριστο σημείο. Θα πρέπει να πάρεις την πένσα με την στρόγγυλη μύτη και ξεκινώντας από το μεσαίο σύρμα να κάνεις μια σπείρα προς τα αριστερά. Στην συνέχεια, κάνε το ίδιο και για τις άλλες δύο άκρες δίνοντας τους φορά προς τα έξω, δηλαδή να μην κοιτάει η μία σπείρα την άλλη.
diy accessories
Extra tip: Για να μην σε ενοχλεί το τελείωμα στο χέρι πάρε την πένσα με την επίπεδη μύτη και πίεσε τις σπείρες ώστε να γίνουν πλακέ!
πηγη http://www.ediva.gr/

DIY: Πως να κάνεις μόνη σου 2 μοναδικά σχέδια νυχιών!!!

Είναι εντυπωσιακό το με πόση ευκολία, μπορούν μερικές γυναίκες και δημιουργούν εκπληκτικά diy σχέδια στα νύχια τους. Πόσο μάλλον όταν αφήνουν την φαντασία τους ελεύθερη και χρησιμοποιούν απλά, καθημερινά πράγματα, ώστε να κάνουν ένα μοναδικό nail art design.
Ξέρεις όμως τι χρειάζεσαι για να καταφέρεις και εσύ να έχεις μανικιούρ, που θα το ζηλεύουν όλες σου οι φίλες; Όχι, όχι δεν εννοώ μια καλή nail artist, αλλά μερικές έξυπνες και εύκολες ιδέες που να μπορείς να τις εφαρμόσεις στα νύχια σου μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.
Τι λες είσαι έτοιμη να κρατήσεις σημειώσεις;

Nail art: Πως να κάνεις σχέδιο με barcode στα νύχια σου

Μετά από τα newspaper σχέδια νυχιών, σειρά έχουν τα barcodes. Εδώ εκτός από μερικά bar codes, που μπορείς να βρεις επάνω σε σχεδόν όλα τα προϊόντα, θα χρειαστείς και ένα μικρό μπολάκι με βότκα.
Άκου λοιπόν πόσο εύκολη είναι και αυτή η ιδέα. Βάψε πρώτα τα νύχια σου στο χρώμα που επιθυμείς και άφησε τα να στεγνώσουν καλά. Έπειτα, βύθισε τα barcodes στο μπολ με την βότκα και μόλις δεις ότι έχουν μαλακώσει αρκετά, βγάλτα και ακούμπησε τα στα νύχια σου, πιέζοντας τα για 40 δευτερόλεπτα.
Είτε το πιστεύεις είτε όχι μόλις τελείωσες. Φυσικά και το top coat για ακόμη μία φορά είναι απαραίτητο!

Nail art: Πως να κάνεις φτερά πεταλούδας στα νύχια σου

nails art
Μπορεί το αποτέλεσμα να σε κάνει να πιστεύεις πως είναι κάτι δύσκολο, αλλά στην πραγματικότητα θα διαπιστώσεις ότι είναι παιχνιδάκι.
Το πρώτο βήμα λοιπόν είναι να φτιάξεις την βάση των νυχιών σου, για την οποία θα πρέπει να πάρεις ένα σφουγγαράκι και να βάλεις επάνω δύο διαφορετικά χρώματα και μετά να το ακουμπήσεις στα νύχια σου, ώστε να έχεις ένα ombre μανικιούρ.
Στην συγκεκριμένη περίπτωση, έχει χρησιμοποιηθεί στην κορυφή ένα κίτρινο βερνίκι νυχιών και μετά ένα πορτοκαλί. Στην συνέχεια, κάνε ένα μισοφέγγαρο στην κάτω αριστερή γωνία με μαύρο μανό και από πάνω τρεις γραμμές.
Τώρα αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ενώσεις με ημικύκλια τις γραμμές, αλλά και να κάνεις το περίγραμμα του νυχιού σου στην δεξιά πλευρά.
sxedia nixion
Φτάσαμε κιόλας στο τελικό στάδιο. Βάψε το επάνω μέρος του νυχιού σου με το ίδιο μαύρο βερνίκι, ώστε να μην υπάρχει κενό και κάνε μερικές λευκές κουκκίδες, με μια οδοντογλυφίδα. Φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχάσεις να βάλεις και μια στρώση από το top coat σου, για να φαίνεται πιο λείο και γυαλιστερό το σχέδιο.
πηγη http://www.ediva.gr/